TOGETHER – A Lenze üzleti beszámolója 2018/2019

Mélyen tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A világ átalakul. A digitális transzformáció hatással van életünk valamennyi területére, új üzleti modelleket és munkaformákat hoz magával. A kereskedelmi konfliktusok, a helyi válságok és a növekvő protekcionizmus által kiváltott, egyre romló kereskedelempolitikai keretfeltételek egyidejűleg világszerte tartósan változékony környezetet és bizonytalanságot teremtenek.

Ahhoz, hogy mint vállalat ebben a dinamikus és egyben esélyekkel teli környezetben hosszú távon eredményesek maradjunk, az előrelátásra és mindenek előtt a partneri együttműködésre építünk: Hosszú távon, a jövő felé pillantva és nagy csapatként közösen gondolkodunk és cselekszünk – ´ügyfeleinkkel és partnereinkkel világszerte összekapcsolódva ugyanúgy, mint a vállalaton belül. Üzleti beszámolónknak ezért ebben az évben a TOGETHER címet adtuk.

Aerzen, 2019. november

Christian Wendler (vezérigazgató), Dr. Achim Degner, Frank Maier, Jochen Heier (2020. 04. 30-ig)

Sajtójelentéseink

A Lenze teljesítményére vonatkozó sajtóinformációkat Hírek rovatunkban találja.