MCC – a mechatronika egyszerű továbbgondolása

Szeretnénk üzleti tevékenységünk hagyományos oszlopát, a mechatronikát, jövőképes módon kialakítani, és ezzel optimálisan felkészülni a nemzetközi versenyre. A Mechatronic Competence Campus (MCC), amely aktuálisan telephelyünkön Extertalban, Észak-Rajna-Vesztfáliában épül, ebben kulcsfontosságú szerepet kap. A vállalat jövőjébe, valamint a régió jövőképességébe eszközölt mintegy 50 millió euró befektetéssel optimális keretfeltételeket teremtünk ahhoz, hogy 800 munkatársnőnk és munkatársunk a telephelyen továbbra is igényes mechatronikai megoldásokat és rendszereket fejleszthessenek ki ügyfeleink számára világszerte.

A Mechatronic Competence Campus (MCC) áttekintése.

Alapkőletétel

Az építési beruházás alapkövének lefektetésére 2018. szeptember 28-án került sor. Az alapkő ünnepélyes letételére Extertalban, többek között Észak-Rajna-Vesztfália tartomány miniszterelnöke, Armin Laschet jelenlétében kerül sor, aki megnyitó beszédet tartott.

Kereken kilencven – a gazdaság és a tudomány területéről, valamint partnervállalatoktól meghívott – vendég előtt a miniszterelnök Monika Rehmerttel, Extertal község polgármesternőjével, Babette Herberttel és Nikolaus Bellinggel, a Lenze-család két társasági tagjával, valamint vezérigazgatónkkal, Christian Wendlerrel közösen elsüllyesztette az időkapszulát az új mechatronikai területének falazatában, és habarccsal és simítólapáttal befalazta – ahogy ezt egy alapkőletétel során illik.

Kövesse élőben az MCC új építkezését!

Egy webkamera segítségével élőben követheti a Mechatronic Competence Campus építkezésének előrehaladását. Ezen a weboldalon pillanatfelvételeket tekinthet meg, valamint kis, időgyorsított videókat hívhat le. Reméljük, hogy érdekes bepillantásokat tudunk kínálni.

Kövesse itt az építkezés előrehaladását!

Alapkőletétel: Elsüllyesztik az időkapszulát a falazatban.

A Mechatronic Competence Campus (MCC) mint modell.

After-movie alapkőletétel MCC 2018