Kiemelkedő híreink

Mindegy, hogy ügyfeleinknek segítünk abban, hogy felugorjanak a digitalizálás gyorsvonatára vagy megoldják az IT és az Operational Technology – működési technológia (OT) csatlakozófelületének műszaki kihívásait, vagy világszerte fennálló gyártó telephelyünk egyikét szereljük fel a legújabb robottechnikával – a Lenzénél minden nap történnek olyan új dolgok, amelyeket érdemes elmesélni. Erre a célra hoztuk létre a Lenze-történeteket.

Itt olyan kisebb és nagyobb történetekről van szó, amelyek bepillantást adnak a „Hagyományos, de digitális lelkű vállalat” működésébe, és abba, ami az automatizálás szakértőjének kulisszái előtt, illetve azok mögött is történik. Számtalan történet létezik – ezeket elmondjuk!

#TogetherWeMasterThisChallenge: Part 3

Together strong due to the crisis - worldwide mask distribution

SPS Connect 2020 Newsroom

The Newsroom of the SPS Connect 2020 includes current information regarding our digital presence at the fair.

#TogetherWeMasterThisChallenge: 2. rész

Együtt erősen – különleges időkben különleges kihívásokkal kell megbirkóznunk. És a mai idők mindenek előtt összetartást és szolidaritást követelnek meg.

#TogetherWeMasterThisChallenge: 1. rész

Ahol összefutnak a szálak a válságban – egy pillantás a CoVid-19 Task Force munkacsoport kulisszái mögé

SPS 2019 sajtószoba

Az SPS 2019 sajtószoba vásári fellépésünkhöz fűződő aktuális információkat, valamint sajtóinformációkat és -anyagokat kínál.

Tudjon meg többet

70 év Lenze

A 2017-es, 70 éves vállalati jubileumunk oldalán bepillantást nyújtunk a Lenze közösségébe.

tudjon meg többet

Mechatronic Competence Campus (MCC)

Itt megtudja, hogyan lép az Extertal községbeli Mechatronic Competence Campus a jövő útjára.

HMI 2019 sajtószoba

Az Hannover Messe 2019 sajtószoba vásári fellépésünkhöz fűződő aktuális információkat, valamint sajtóinformációkat és -anyagokat kínál.