Newsroom k hannoverskému veletrhu 2019

Jednou průkopník, navždy průkopník.

Požadavky na moderní stroje a výroby jsou komplexní. V souladu s mottem letošního hannoverského veletrhu „Home of Industrial Pioneers“ se firma Lenze prezentovala jako inovátor a průkopník kampaní „Automatizace začíná být modrá – INTUITIVNÍ AUTOMATIZACE“.

Lenze nabízí nejen orientaci, ale také perspektivy a řešení a činí vývoj strojů co nejjednodušší a nejefektivnější.

• Partnerství: Společně budeme myslet dopředu a chopíme se příležitostí digitální transformace.
  • Fundované znalosti: Ucelené nástroje pro projektování představují základy pro efektivní vývoj výkonných strojů ve Smart Factory.
  • Nyní: Už dnes kombinujeme hardware, software a brainware do bezprostředně dostupných řešení.

Projděte si naše novinky související s letošním hannoverským veletrhem a sledujte nás na sociálních sítích pod hashtagy #LenzePioneers a #LenzeShortcuts.

Galerie obrázků z hannoverského veletrhu 2019

To nejlepší z veletrhu

Plug and Produce

Digitální projektování

To nejlepší z veletrhu pro netechniky

Zprávy během hannoverského veletrhu

Zažijte to nejlepší z veletrhu na našem stánku a v jeho okolí.

Claudia Dörr-Voß, státní tajemnice na Spolkovém ministerstvu hospodářství a energetiky, nás navštívila na našem stánku. Náš CTO Frank Maier, Konrad Cop a Patrick Bruder si udělali čas, aby paní Dörr-Voßové vysvětlili náš exponát Plug & Produce a dali jí tak nahlédnout do výroby budoucnosti.

Markus Kiele-Dunsche a Daniel Olivotti představili na závěrečné konferenci InnoServPro téma „Od obchodního modelu po technické řešení pro disponibilitu strojů a průmyslu“. Zde na příkladu naší dceřiné společnosti bhn ukázali obchodní model orientovaný na disponibilitu v průmyslovém kontextu. Je při tom sledována průmyslová síť tvorby hodnot mezi výrobci komponent, výrobci strojů, systémovými integrátory a provozovateli strojů a je účinně podporována technickým řešením.

Náš předseda představenstva Christian Wendler v rozhovoru s VDMA: „Průmysl 4.0 a související aktuální témata digitalizace a IIoT dál nabývají na síle“. V rozhovoru Christian Wendler prozradil, že to bude znamenat zásadní změnu pro tvorbu přidané hodnoty. Navzdory všem předpovědím VDMA však firma Lenze očekává kladná čísla a domnívá se, že je na takovou změnu výborně připravena.

Celý rozhovor můžete zhlédnout zde: https://www.youtube.com/watch?v=r4gZbMPuvWA

Uwe Keiter představuje na fóru Automatizace naši vizi výroby budoucnosti s využitím našeho exponátu Plug & Produce.

Na rozdíl od našeho stánku na veletrhu, kde jsme vystavovali hlavně výrobky, které si už dnes můžete koupit, jsme ve společném pavilonu It’s OWL představili naše projekty budoucnosti. Zde také hovořil na konci čtvrtého dne veletrhu náš technický ředitel Frank Maier s Wolfgangem Marquardtem v rozhovoru, který byl zaměřen především na téma strojového učení. Rozhovor byl vrcholem stánku OWL.

Společná silná pozice pro průmyslovou lokalitu Lippe. Axel Lehmann, zemský rada okresu Lippe, se během hannoverského veletrhu setkal s naším COO Jochenem Heierem k diskuzi mimo jiné o našem projektu budoucnosti Mechatronic Competence Campus .

Videa z hannoverského veletrhu 2019

To byl hannoverský veletrh 2019: udělejte si obrázek
Jednou průkopník, navždy průkopník. Děláme automatizaci intuitivní. – náhled hannoverský veletrh 2019
K začátku veletrhu shrnuje náš technický ředitel Frank Maier: „Našim zákazníkům nabízíme hardware, software a brainware.“

Hannoverský veletrh – 5. den

#LenzeShortcuts: Představení aktérů v zákulisí (praktikant Moritz Schulz)
#LenzeShortcuts: Steffen Schwerd podává shrnutí na hannoverském veletrhu 2019

Hannoverský veletrh – 4. den